Welkom bij De Internet Bouwmarkt

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

De Internet Bouwmarkt

Blog van De Internet Bouwmarkt

 • Gesloten in verband met Vakantie

  In de week van 14 tot en met 18 augustus genieten wij een weekje vakantie. Na een jaar hard werken is het even tijd om de batterij op te laden en vanaf 21 augustus gaan we er weer tegenaan.

  Bestellingen en mailtjes worden vanaf 22 augustus verwerkt.

  Met vriendelijk groet

  De Internet Bouwmarkt

 • Dyka Sono voor Geluidsarme PVC binnenriolering

  Om aan de toenemende vraag naar gebruikersvriendelijke en geluidsarme binnenrioleringssystemen gehoor te geven heeft DYKA in de afgelopen jaren een geheel nieuw systeem ontwikkeld. Gebaseerd op de wensen van de Nederlandse installateur en voorschrijvers. Geheel van PVC met een alzijdig mofsysteem met gefixeerde rubberen ring. Met Nederlandse maatvoeringen, -keuren en -rapporten. Trots presenteerden we op de VSK2010 de nieuwste telg in de DYKA familie: DykaSono.

  Oorsprong van geluid.
  Geluid bestaat uit trillingen in de lucht. Wanneer water naar beneden stroomt dan stroomt er een luchtstroom tegengesteld de andere kant op. Deze elkaar tegenwerkende water- en luchtstromen veroorzaken trillingen die via de buiswand en het beugelsysteem worden doorgegeven aan de directe omgeving en daarmee voor overlast kunnen zorgen.

  Beperken van geluid.
  DykaSono is gemaakt van bariumsulfaat verzwaard PVC. Dit materiaal, zo blijkt uit diverse testen, is in staat om het doorgeven van trillingen (voortplanten van geluid) tot een minimum te beperken. In combinatie met het beugelsysteem (beugels met rubberen inlage) wordt dit versterkt verminderd/ voorkomen. Daarmee is DykaSono het stilste PVC binnenrioleringssysteem dat verkrijgbaar is.

  Onafhankelijke test.
  DYKA heeft het onafhankelijke onderzoeksbureau Peutz gevraagd onderzoek te doen naar de kwaliteiten van DykaSono. Middels diverse testen en het onderzoeksprogramma SoundSpotSim bleek dat DYKA de juiste keuzes had gemaakt. In het onderzoeksrapport vindt u de resultaten (dit rapport kunt u opvragen bij onze verkoop binnendienst).

  Assortiment.
  Het assortiment bestaat uit de diameters 50, 75, 90, 110, 125 en 160mm.

  In onze webshop kunt de actuele levertijd en prijs van alle buizen en onderdelen vinden.

  Bekijk ons complete Dyka Sono assortiment nu in onze webshop

  Bron: Dyka.nl

   

 • Gesloten met Carnaval

  In verband met de carnaval zijn wij gesloten van vrijdag 24 februari (12:00) tot en met Dinsdag 28 februari. Wij zijn u vanzelfsprekend weer graag van dienst vanaf Woensdag 29 februari (08:30)

 • Webshop Keurmerk Certificering

  Webshop Keurmerk

   

  Met onze webshop hebben we op 13 februari 2017 het Webshop Keurmerk certificaat behaald en mogen we ons presenteren als volwaardig lid van deze organisatie.

  In het voortraject van de certificering is bijvoorbeeld vastgesteld dat onze webshop voldoet aan alle wettelijke eisen op het gebied van online winkelen en dat uw gegevens in onze webshop op een veilig manier worden verwerkt.

  Leden van het het Webshop Keurmerk dienen er bijvoorbeeld zorg voor te dragen dat uw gegevens worden verwerkt via een beveiligde verbinding en dat uw persoonlijke gegevens beschermd worden in onze systemen.

  U zult dan ook wel begrijpen dat wij als team hier bijzonder trots op zijn !

4 artikel(en)