Welkom bij De Internet Bouwmarkt

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

De Internet Bouwmarkt KlusPunten spaarsysteem.

Met ingang van 5 september 2016 hebben wij de officiële start gehad van het KlusPunten spaarsysteem voor terugkerende van De Internet Bouwmarkt.

Op deze manier willen wij onze blijk van waardering laten zien aan u als klant die voor ons van onschatbare waarde is en op treed als ambassadeur of ambassatrice van De Internet Bouwmarkt bij familie, vrienden, collega's en kennissen.

Het KlusPunten spaarsysteem werkt op de volgende manier:

U ontvangt KlusPunten op de volgende manieren:

 • Bestelling: Elke euro die u besteed in onze webshop is goed voor 4 kluspunten.
 • Aanmelding Nieuwsbrief: Als u zich aanmeld voor onze nieuwsbrief ontvangt 50 kluspunten.
 • Een vriend(in), kennis of familielid doorverwijzen: Wanneer een vriend(in), kennis of familielid een bestelling plaatst ontvangt u hiervoor 250 kluspunten.

Alle Kluspunten van een bestelling worden automatisch gereserveerd in het door u gemaakt account en wanneer wij uw bestelling compleet hebben verwerkt bijgeschreven. KlusPunten voor uw aanmelding op onze nieuwsbrief worden direct bijgeschreven in uw account van onze webshop.

KlusPunten zijn door u vrij te besteden tijdens het bestelproces in onze webshop, u ziet uw actuele KlusPunten saldo wanneer u bent ingelogd en kunt vervolgens aangeven hoeveel KlusPunten u wenst te besteden. 

 

Spelregels KlusPunten Spaarsysteem

Op het KlusPunten Spaarsysteem zijn de volgende spelregels van toepassing: 

 1. De Internet Bouwmarkt verstrekt "de klant" de mogelijkheid om tegen inwisseling van gespaarde KlusPunten een korting te ontvangen op een volgende bestelling met een maximaal aantal te besteden van 2500 KlusPunten per bestelling.
 2. KlusPunten zijn maximaal 365 dagen geldig na afgifte en zullen automatisch in mindering gebracht worden op het saldo wanneer verlopen.
 3. De Internet Bouwmarkt behoudt zich het recht om spaarproducten in te trekken, deze te wijzigen of nieuwe toe te voegen.
 4. De Internet Bouwmarkt kan geen aansprakelijkheid erkennen voor ongeautoriseerd gebruik van de spaarpunten/frauduleus inwisselen van de punten. Ook indien u spaart in groepsverband kunnen wij geen aansprakelijkheid erkennen voor eventuele schade die hieruit voortvloeit. Indien u vermoedt dat er een foutieve bij- of afschrijving heeft plaatsgevonden dan bent u verplicht dit schriftelijk te melden bij De Internet Bouwmarkt. 
  Fiscale consequenties voortvloeiend uit het spaarsysteem zijn voor de klant.
 5. Wanneer er sprake is van retourneringen, reclameringen en annuleringen van bestellingen, waarbij punten zijn gespaard dan zal het betreffende aantal punten in mindering worden gebracht.
 6. U bent te allen tijde gerechtigd uw deelname aan het spaarsysteem te beëindigen. Dat kunt u doen door ons hiervan een email te sturen. 
  In geval van bedrog, het verschaffen van onvolledige of onjuiste informatie, u in strijd handelt met deze voorwaarden, u misbruik maakt van de rechten die u heeft als deelnemer aan het Spaarsysteem, of indien u op enige andere wijze handelt zodat schade wordt berokkend aan ons, zijn wij gerechtigd, onder voorbehoud van al onze overige rechten, uw inschrijving met onmiddellijke ingang te beëindigen en de bijgeschreven punten op uw rekening te annuleren.
  Wij behouden ons het recht voor de waarde van de spaarpunten of de invulling van het spaarprogramma aan te passen of het spaarprogramma te beëindigen. In geval van beëindiging heeft u nog zes maanden het recht om de op uw account bijgeschreven punten te verzilveren.